Monday 31 May 2010

Dragoste la Transilvania Tattoo Expo 2010 Sibiu

 

     Şi am plecat din Parcul Tineretului spre Tattoo Expo de la Sala Transilvania, ca să ne clătim şi noi ochii, să admirăm măiestria artiştilor şi curajul beneficiarilor acestei artei. Despre acest eveniment voi încerca să povestesc însă în altă zi. Poate mâine. Azi o să vă povestesc despre pruncul nostru.

 


   În timp ce Adina studia cu interes portofoliul celor de la Transilvania Tattoo, sibienii noştri pe care intenţionăm să-i vizităm cât de curând, iar eu priveam un maldăr de piele tatuată ce aducea a om, pentru o fracţiune de secundă îmi întorc privirea de părinte ocrotitor spre cel mic, ca să mă asigur că e bine. Am rămas blocat. Puştiul era chiar foarte bine. O strângea în braţe drăgăstos pe Scufiţa Roşie. Sau Roz. Asta a fost prima impresie. Zic un “aoleu” în gând şi încep să mă uit după Mircea Radu… Nu era acolo. Şi nici camera ascunsă. Mă, o fi ceva la prima vedere. Dar cam prea devreme. Nu mă refer la faptul că era doar ora 1 la amiază, ci la faptul că pruncul nostru cel macho are doar 2 ani şi 7 luni, iar Scufiţa nu arăta rău la cei 2 anişori. Ca părinte, rămâi niţel blocat la fazele astea, însă m-a liniştit oarecum orientarea hetero a pruncului… Ca fotograf, am sărit în partea cealaltă încercând să-i surprind din faţă.

_DSC4167_

 

    Între timp a intervenit şi însoţitoarea fetiţei, care a sfătuit-o din nou pe micuţă să-l ia în braţe pe fiu-meu, oarecum speriat de rapiditatea desfăşurării evenimentelor.

_DSC4171_

 

     Micuţa, care s-a dovedit o păpuşă de fetiţă, s-a repezit să-l ia în braţe pe David care stătea totuşi destul de impasibil, vrednic reprezentant al masculinităţii universale, cunoscător parcă al Artei Seducţiei.

_DSC4173_

 

     Văzând că nu e băgată în seamă cum ar trebui, Scufiţa Roşie l-a înşfăcat de guler pe al nostru prunc, reuşind să se impună pe moment, ca o vrednică reprezentantă a feminităţii universale.

_DSC4169_ 

 

    Conştientizând faptul că nu era nici momentul, nici locul pentru a crea o scenă, David a acceptat tăcut invitaţia la plimbare, având totuşi grijă de noua lui prietenă. I-a îndrumat paşii pentru a evita o scenă penibilă de prăbuşire în cuplu.

_DSC4180_

 

     Cum toate părţile au fost de acord că ce e prea mult strică, în special de la o vârstă fragedă, David şi-a luat rămas bun de la Scufiţa Roşie printr-un sărut mai mult părintesco-frăţesc, dându-i de înţeles că nu-i cade în plasă aşa uşor. Umilă şi împăcată cu acest gând, Scufiţa a primit sărutul pe… scufiţă, dându-i şi ea de înţeles că nu e genul care să-şi dea scufiţa jos de la prima întâlnire.

_DSC4197_

 

     Of, măi David, dacă de acum te-aleargă fetele, noi ce ne facem? Oricum, de ieri am declarat Cod Galben la noi în familie, întâmplarea de mai sus punându-ne serios pe gânduri şi forţându-ne la o proiecţie în viitor… Of, Doamne!

9 comments:

Den said...

Imi place povestea....Iar copiii sunt atat de dragalasi :).

Mihaela.Cojocariu said...

absolut delicioasă povestea! iar de cuplu, nici nu mai vorbesc! e minunat că mai vedem lucurir atât de frumoase în jurul nostru.
La multi ani cu drag pentru mâine pt David ;)

constantin aciobanitei said...

Excelent surprins.

Unknown said...

mamaaa..ce lipita era de el gagica..:D
faine

Adela said...

Superbe cadrele! Iar David este pur si simplu adorabil!
Copiii sunt atat de inocenti, curati si sinceri! Avem multe de invatat de la ei.

Marian said...

foarte dragut!

davidpostatny said...

Multumesc tuturor :)

Paul Radu Mircescu said...

Ultima fotografie e de postat pe Empire State Building.
Da, tot cu Leica. Once Leica, allways Leica...

davidpostatny said...

:D multumesc de vizita Radu