Monday 23 August 2010

Cristina & Răzvan

 


 c&r_slideshow (0) c&r_slideshow (1) c&r_slideshow (5)c&r_slideshow (6)c&r_slideshow (15) c&r_slideshow (16)  c&r_slideshow (21) c&r_slideshow (23) c&r_slideshow (25) c&r_slideshow (26) c&r_slideshow (27) c&r_slideshow (28) c&r_slideshow (32) c&r_slideshow (33) c&r_slideshow (36) c&r_slideshow (38)  c&r_slideshow (40) c&r_slideshow (41) c&r_slideshow (42)c&r_slideshow (52)c&r_slideshow (47)   c&r_slideshow (53)  c&r_slideshow (55) c&r_slideshow (57) c&r_slideshow (59)c&r_slideshow (60)c&r_slideshow (61) c&r_slideshow (65) c&r_slideshow (68)c&r_slideshow (69)c&r_slideshow (70)c&r_slideshow (71)c&r_slideshow (73)c&r_slideshow (74)c&r_slideshow (76)c&r_slideshow (77) c&r_slideshow (78)  c&r_slideshow (81) c&r_slideshow (85) c&r_slideshow (86) c&r_slideshow (87) c&r_slideshow (89)  c&r_slideshow (95) c&r_slideshow (97) c&r_slideshow (99) c&r_slideshow (105) c&r_slideshow (93)c&r_slideshow (108)c&r_slideshow (111)     c&r_slideshow (124) c&r_slideshow (126) c&r_slideshow (130) c&r_slideshow (135) c&r_slideshow (137) c&r_slideshow (138) c&r_slideshow (139) c&r_slideshow (140) c&r_slideshow (156) c&r_slideshow (158)c&r_slideshow (169)c&r_slideshow (162)c&r_slideshow (170)c&r_slideshow (165) c&r_slideshow (167)   c&r_slideshow (179) c&r_slideshow (181) c&r_slideshow (188)c&r_slideshow (192)c&r_slideshow (197)c&r_slideshow (190)c&r_slideshow (201)

18 comments:

francisc vaida said...

...frumos ,curat ,elegant ...unele chiar de mare angajament...!
..aparent nu-i mare scofala o nunta ...dar a reda-o asa cum a fost este non plus ultra in fotografie ...

Monique said...

Imagini moderne, imi plac.Dar....marturisesc ca nu imi plac imaginile alb-negru la nunti,le prefer pe cele in culori, sunt mult mai "materiale", cel ûtin cele cu bowling ul sau buchetul mov, cu copilul adormit...super imagini!

Cele alb -negru ar putea fi de la oricare nunta , sa zic ce "se contopesc" intre ele intr-un stil "fotojurnalistic "usor fortat , nici una daca ma gandesc acum vazand de doua ori toata seria , nici una deci nu o pot retine.Pentru ca semana prea mult cu ce am vazut si revazut de sute de ori, poate.De curiozitate si sper sa nu mi se ia in nume de rau , cred ca cele AN le mai ai in culori, mi-ar place sa le vad.
O nunta per se este o explozie de culori, noi miresele ne gandim cu luni inainte la culoarea buchetului , a aranjamentelor etc etc ; Si redand asta pe fotografie in culori , am senzatia ca ma aflu acolo....

adriana said...

ascultand melodia de la intrare si plimbandu-ma prin fotografii, nu pot spune decat ca m-am simtit foarte bine la nunta lor...felicitari fotografului care a surprins si a redat atat de bine atmosfera de sarbatoare iar pentru tinerii casatoriti CASA DE PIATRA!

adriana said...

Sper ca daca mirele nu s-a suparat cand a fost furata mireasa sa nu se supere nici pe mine ca am sterpelit o fotografie de la nunta lor. As fi prins din zbor buchetul dar cum sunt data deja, nu mai practic demult acest sport pe la nunti.
http://adriana-dardindar.blogspot.com/2010/08/cea-mai-simpatica-mireasa.html

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING said...

Casa de piatra mirilor!Ati fost frumosi, iar nunta de vis!

Anonymous said...

foarte frumoase fotografiile!
casa de piatra mirilor!

Anonymous said...

te astept intr-un loc unde ne putem amuza putin pana nu se impoziteaza si asta
http://pegas-motorizat.blogspot.com/
-Ne amuzam ca nu-i impozabil!

davidpostatny said...

multumim mult pentru aprecieri si pentru opinii :) ne dam si noi silinta.

Unknown said...

:) Ce surpriza! Am fost la nunta lor. Intr-adevar pozele sunt reusite, toata lumea cu care am povestit a mentionat lucrul asta. Felicitari!

davidpostatny said...

:) salut, imi aduc aminte, ai si tu cateva fotografii ;)

Carla said...

HI David, what a wedding, amazing pics and beautiful bride. Love the bowling! Carla

nicu said...

Cu regret ca nu am putut participa la eveniment,va dorim fericire ,implinirea visurilor,sanatate si mult noroc.

nicuh said...

excelente...felicitari...

davidpostatny said...

multumesc tuturor pentru apreciere/ Thank you all ;)

Stefania Cruceru said...

Superbe! imi plac tare mult!!! Felicitari!

Joan Roca said...

One of the best wedding albums I've ever seen
You're a very talented photographer
So happy to have met you
Congrats!

biancarosu said...

Foarte frumoase pozele...au continut emotional ...Imi plac. ! Keep telling the story in frames for life. !

davidpostatny said...

@Joan, thank you very much my friend
Multumim mult Bianca :) Urmeaza in perioada Sarbatorilor sa completam blogul cu nuntile din sezonul acesta.