Friday 1 April 2016

Westcott Lollipop Mini Studio System (42inch)

 

 

 

       După cum îi spune și numele, Lollipop este un mini studio portabil conceput pentru fotografierea de nou-născuți și copii foarte mici. Portabilitatea acestuia, grație și genții speciale cu care vine în dotare, îl face ideal pentru deplasarea la domiciliu, ceea ce consider că este un mare avantaj, pentru că nu toți părinții care doresc sesiuni foto cu pruncii lor (în special sugari) sunt dispuși să se deplaseze într-un studio. Dar acceptă cu bucurie să vină studioul la ei și nu-și vor mai face probleme că dulapul X ar da prost în fotografie.

 

_1NK8615

 

Niciodată nu mi-a plăcut să merg la o sesiune foto cu un munte de gadgeturi și accesorii. Întotdeauna am căutat cele mai portabile și confortabile soluții în ideea în care nu mă limitează tehnic, ci dimpotrivă. Lollipop Mini Studio este o astfel de soluție.

 

_1NK8625

 

    Ingeniozitatea acestui studio este că reproduce un colț de încăpere cu ajutorul a două frame-uri din aluminiu pe care se fixeaza cu velcro diverse background-uri puse la dispoziție tot de Westcott. Mai aveți la dispoziție materiale pentru ”podea” și câteva tipuri de plinte. Toate acestea pot fi montate, schimbate, demontate rapid. Este mult mai rapid decât orice alt sistem de fundaluri (care sunt și mult mai scumpe).

 

_1NK8629

 

_1NK8777

 

      Pe lângă aceste ”piese” de bază, Westcott vă oferă și alte nebunii dulci care pot fi folosite împreună cu mini studioul. Vorbim de accesorii de îmbrăcăminte pentru bebe, pălărioare și căciulițe, fustițe, păturici pufoase, voaluri, tricotaje și alte materiale dedicate și (atenție) sigure folosirii de către copii (netratate chimic, non-alergice, testate dermatologic, etc.). Singurul ”neajuns” al acestui studio este faptul că va trebui montat pe o suprafață tare altfel vor apărea cute pe materialul care imită ”podeaua”. Dar nu este un neajuns. Camerele celor mici sunt mereu bine încălzite iar dacă aveți în dotare un material termoizolant (dacă pardoseaua este încălzită nu mai este cazul) pe care să montați mini studio-ul lucrurile vor merge în direcția dorită.

 

_2NK8031

_2NK8068

 

Kitul poate fi găsit în trei variante:

  1. Clasic

  2. Pentru baieței

  3. Pentru fetițe

Aluminum-Studio-System---Classic-Kit-746x1000         Aluminum-Studio-System---Boy-Kit-746x1000          Aluminum-Studio-System---Girl-Kit-746x1000

  Bineînțeles, elementele pot fi achizitionate și separat, însă prețul va fi ușor mai ridicat în acest caz.

Puteți găsi informații suplimentare, idei noi și accesorii pe minisite-ul Lollipop al celor de la Westcott cât și pe blogul Lollipop.

Să știți și faptul că acest ministudio face o pereche excelentă cu IceLight V2 de la Westcott.

 

Produsele au fost puse la dispoziția noastră de către CAMEREDIGITALE.RO, distribuitor oficial Westcott pentru România.

camere_digitale_logo

Westcott_2c [Converted]

Lollipop-Props-by-Westcott-Horiz-4c