Friday 12 March 2010

La plimbare prin Uniunea Europeană… (2)

 


 

_DSC9651_ _DSC9650__DSC9654_ _DSC9660_ _DSC9675_ _DSC9691_ _DSC9697_ _DSC9706_ _DSC9759_ _DSC9765_ _DSC9768_

10 comments:

Mihaela.Cojocariu said...

foarte foarte rerusita seria. prima imi place mult :)

Radu said...

imi place a 6-a, desi nu agreez genul asta de fotojurnalism.
in cercul meu de prieteni fotografi avem o vorba. "nu pozam copii de tigani prin sate uitate de lume, ca deja a fost onisor acolo de cateva zile oricum". :))

Unknown said...

Onisor poa` sa mearga oriunde, atita timp cit tu poti avea o modalitate diferita de abordare a subiectului. :)

Ioan Ciobotaru said...

Buna treaba!

Anonymous said...

Imi plac seriile. Dar mi se rupe sufletul sa ii vad asa chinuiti. Nimeni nu merita asa o soarta trista. A cincea imagine poveste mult de tot :)

Hudini Silviu said...

Foarte bine parinte

ma inclin cu respect

Narnia said...

Foarte reusite imagini si foarte triste in acelasi timp. Se pare ca workshop-ul a fost cu folos si ati adunat ceva fotografii bune. :)

Anonymous said...

Am o curiozitate. Dvs. ati mers acolo doar sa-i fotografiati?

davidpostatny said...

Nu chiar. S-a povestit cu ei destul de mult, am facut o cheta sanatoasa si in fiecare casa in care am intrat s-a lasat un pachet. Problemele lor sunt tipice celorlalte comunitati sarace de rromi din toate localitatile. Isi aduce aminte lumea de ei doar la alegeri, cand le trebuie voturile. Din pacate, multi dintre copiii din imagine, au renuntat la scoala dupa clasa a IV-a pentru a putea munci si ajuta la intretinerea familiilor lor. E trist, dar asta se intampla. As dori sa am posibilitati mai multe pentru a putea face intr-adevar ceva pentru categoriile defavorizate. Eventual o expo cu licitatie? Cine se baga?

Anonymous said...

Felicitari pentru initiativa! MA bucur ca mai sunt oameni su suflet care se gandesc si la ceilalti, nu doar la arta. Felicitari inca o data!