Tuesday, 26 May 2009

Vremuri… (1)

Mare agitatie mare prin Sibiu, in Piata Mare si in Piata Mica. Puhoi de lume, multi imbracati in haine de epoca, un furnicar de tehnicieni, o groaza de cabluri si proiectoare. Se filma. Reclama la Timisoreana. Aveam aparatul la mine, dar nu aveam inca acel tupeu de a face fotografii fara a cere permisiunea. Am cerut-o, dupa 100m viteza, pentru a nu le pierde din ochi. Am primit acceptul lor si ce a iesit , se vede mai jos.

Oana, un spiridus de fata, care ma trimitea cu gandul la Tinkerbell si la Neverland. Daca ar trebui sa o caracterizez intr-un singur cuvant cred ca as alege “bucurie”._DSC5944 _DSC5944an _DSC5941 _DSC5941_old _DSC5942 _DSC5942_old

 

Andra, cu o costumatie mai stralucitoare, aducea aminte de curtezanele vremii. Cu un asa zambet si asa privire, ce conte sau baron ar fi putut rezista?

 _DSC5950color _DSC5950 _DSC5933color _DSC5933 _DSC5935color _DSC5935

 

Oana si Andra, ca doua prietene bune, le multumim mult pentru faptul ca s-au lasat fotografiate si sper ca viitorul sa ne ofere din nou oportunitatea de a colabora cu ele.

_DSC5931color

3 comments:

Mihaela.Cojocariu said...

frumos!
cele sepia cu contrast mare imi plac foarte mult!
Un An Nou minunat pt o familie minunata!
Cu drag, Mihaela

¨”°S•Mariposa•S°”¨ said...

Salutare ! De pe www.toateblogurile.ro te-am gasit si mi-a placut enorm ce am descoperit.Foarte frumos lucrezi , mi-ai facut pofta sa ma reapuc si eu sa fac cateva fotografii :D ...
Promit ca de azi inainte sa-ti urmaresc blogul cu drag si nerabdare.

davidpostatny said...

multumesc mult Mihaela.
S.Mariposa.S, multumesc, frumoase cuvinte, ma faci sa rosesc. Spor la treaba si nu lasa camera foto sa se raceasca.