Tuesday 26 May 2009

Vremuri… (1)

Mare agitatie mare prin Sibiu, in Piata Mare si in Piata Mica. Puhoi de lume, multi imbracati in haine de epoca, un furnicar de tehnicieni, o groaza de cabluri si proiectoare. Se filma. Reclama la Timisoreana. Aveam aparatul la mine, dar nu aveam inca acel tupeu de a face fotografii fara a cere permisiunea. Am cerut-o, dupa 100m viteza, pentru a nu le pierde din ochi. Am primit acceptul lor si ce a iesit , se vede mai jos.

Oana, un spiridus de fata, care ma trimitea cu gandul la Tinkerbell si la Neverland. Daca ar trebui sa o caracterizez intr-un singur cuvant cred ca as alege “bucurie”._DSC5944 _DSC5944an _DSC5941 _DSC5941_old _DSC5942 _DSC5942_old

 

Andra, cu o costumatie mai stralucitoare, aducea aminte de curtezanele vremii. Cu un asa zambet si asa privire, ce conte sau baron ar fi putut rezista?

 _DSC5950color _DSC5950 _DSC5933color _DSC5933 _DSC5935color _DSC5935

 

Oana si Andra, ca doua prietene bune, le multumim mult pentru faptul ca s-au lasat fotografiate si sper ca viitorul sa ne ofere din nou oportunitatea de a colabora cu ele.

_DSC5931color

3 comments:

Mihaela.Cojocariu said...

frumos!
cele sepia cu contrast mare imi plac foarte mult!
Un An Nou minunat pt o familie minunata!
Cu drag, Mihaela

¨”°S•Mariposa•S°”¨ said...

Salutare ! De pe www.toateblogurile.ro te-am gasit si mi-a placut enorm ce am descoperit.Foarte frumos lucrezi , mi-ai facut pofta sa ma reapuc si eu sa fac cateva fotografii :D ...
Promit ca de azi inainte sa-ti urmaresc blogul cu drag si nerabdare.

davidpostatny said...

multumesc mult Mihaela.
S.Mariposa.S, multumesc, frumoase cuvinte, ma faci sa rosesc. Spor la treaba si nu lasa camera foto sa se raceasca.