Tuesday 9 March 2010

Prima carte despre numere…

 


 

Acum ceva timp am avut o surpriză plăcută, venită din partea Editurii Cartea Copiilor. Se pare că pruncul nostru, David, marele artist fotograf, a cucerit inima domnişoarei Diana Bucuroiu, de la Departamentul de Relaţii Publice şi Promovare al sus amintitei edituri, fapt pentru care a primit cadou o carte: Prima mea carte despre numere. Mulţumim pe această cale Dianei şi tuturor celor de la editură, asigurându-i că fac o treabă excelentă prin promovarea unor cărţi foarte bune pentru copii, ale unor autori celebri, iar preţurile sunt mai mult decât reconfortante având în vedere ce se găseşte acum pe piaţă. Aşa că, mai deunăzi, înarmaţi cu aparatul foto, am încercat să-l surprindem pe David răsfoind cartea cu pricina şi repetându-şi conştiincios lecţiile de “numărat”.

_DSC0144_ _DSC0143__DSC0152_

Vrem să laudăm puţin şi cartea. E foarte bine gândită, iar imaginile simple pe fond alb sunt ideale pentru copii. Este de evitat prezentarea de imagini aglomerate si colorate excesiv copiilor mici. De aceea ne-am bucurat pentru această cărţulie, iar pruncul se pare că ne împărtăşeşte această bucurie.

_DSC0162__DSC0167_ 

S-a decis pe la jumătatea cărţii să ia o pauză, nu de alta, dar nici Roma nu a fost construită într-o zi. Tot ce putem să vă spunem, e faptul că David a început să numere până la cinci, dar şi mai important, să conştientizeze cifrele şi cantităţile ce revin fiecăreia.

_DSC0185_ _DSC0189_

Cum orice studiu intensiv provoacă oboseală, David a adormit la un moment dat cu cărticica lui în braţe aducându-ne, fără să vrea, aminte de îndemnurile mamelor care ne spuneau în timp ce învăţam: “Să visezi cartea asta!”

_DSC0177_

Ca încheiere, ţinem să vă recomandăm cu căldură această editură şi publicaţiile lor pentru copii, întrucât aceste cărţi nu sunt nici de azi, nici de ieri, sunt cărţi care au făcut istorie, sunt cărţi celebre, bine gândite şi realizate, aduse acum şi în România de Editura Cartea Copiilor. Le mulţumim şi îi asigurăm că vom mai solicita cărţi de la ei pentru pruncul nostru.

7 comments:

Anonymous said...

micu david inceepe sa studieze.:> imi plac fotografiile ii suprind toate starile prin care a trecut:d
Razvan Lupan

Adela said...

Superb kid! Superb!!!!
Sa fie sanatos si norocos! Istet si talentat este!!!

Ilche said...

Felicitari Davide, si mult succes la numarare.

andreea.florea said...

nu pot decat sa repet ...dar chiar e superb cel mic!
frumoase momente!

Anonymous said...

super tare, ma bucur ca cel mic e super destept, vad ca vrei sa-l faci fotograf

alexu' said...

Sa iti traiasca parinte! Dulce rau... hai ca ne intalnim la workshopu' lui golanul Horhhe si poate dau si eu in mintea copiilor, ca sa mai scap de grijile cotidiene.... Multa sanate tuturor si pe curand!

pisit said...

foarte frumoase fotografiile si bineinteles modelul...pupici o mie lu' nenea Bau