Wednesday 6 April 2016

Westcott OMEGA Reflector kit 10in1

 

 

 

    Da, este o super blendă. Pe lângă faptul că se comportă ca o blendă tradițională 5-in-1, OMEGA are ceva în plus. Sau în minus, depinde cum vreți să o luați. O gaură adică. Mai precis are în centru un cadru detașabil, în format 2:3 care îți permită să fotografiezi/filmezi prin blendă, creând astfel o iluminare de beauty-dish. La fel ca si IceLight, acest reflector OMEGA a fost gândit și proiectat de Jerry Ghionis.

 

 

      Westcott OMEGA Reflector se prezintă ca un difuzor de lumină dreptunghiular, accesorizat de o husă cu opțiuni reflectorizante sau nu: auriu, argintiu, negru și alb. Puteți să o folosiți pentru a înmuia lumina prea puternică care cade pe subiect/model fie că ne aflăm în interior (lumina poate intra pe fereastră) sau în exterior, în plină zi. La fel ca și difuzorul de lumină și husa are o fereastră pe mijloc care poate fi detașată. Folosită în acest fel (cu fereastra centrală detașată) aveți nevoie de o singură sursă de lumină pentru a crea acel efect de beauty-dish.

 

fara OMEGA Reflector

cu OMEGA Reflector

 

     Avantajul față de un beauty-dish clasic este faptul că, asemenea unei blende, Westcott OMEGA Reflector se pliază compact și poate fi cărată lejer peste tot fără să fie incomodă sau să ocupe prea mult loc. De asemenea, dacă o scapi pe jos nu face zgomot (lol) și nu se deteriorează așa ușor neavând o sursă proprie de lumină atașată. În cazul în care aveți nevoie de OMEGA doar pe post de blendă, lăsați fereastra detașabilă în pace și o folosiți ca simplu reflector.

 

00_G&R_facebook (13)00_G&R_facebook (21)00_G&R_facebook (44)00_G&R_facebook (47)

 

    Westcott OMEGA Reflector este o unealtă foarte versatilă și binevenită tuturor fotografilor care lucrează în special sesiuni foto de portret atât în aer liber, cât și în studio. Pentru mine este o ”găselniță” bine-venită datortă lui Jerry Ghionis și celor de la Westcott. Probabil nu era greu să dai o gaură într-o blendă, dar nu multora le-a venit ideea asta.

5572-half-sunlight-bag-746x10005572-cover-black_1-746x10005572-solid-sunlight_1-746x1000

Specificații tehnice:
Design inovativ 10 in 1
Poate fi folosit ca reflector tradițional sau Shoot-through
Cadru central 2/3 demontabil
Suprafețe de difuzie de 96.5 x 115 CM ( alb, argintiu, sunlight, Negru si Difuzie 1 stop )
Materiale durabile de înaltă calitate
Poate fi împachetat in 1/3 din dimensiunea totală
Include doua ventuze pentru montare.
Include husă de transport
Garanție pe viață pentru ramă

 

Produsele au fost puse la dispoziția noastră de către CAMEREDIGITALE.RO, distribuitor oficial Westcott pentru România.

camere_digitale_logoWestcott_2c [Converted]

No comments: