Tuesday 23 February 2010

Doi oameni faini…

 

Am încercat obiectivul lui TOD, un Nikkor 85/1.4 cu focus manual. Demenţial obiectiv, musai să găsesc şi eu unul la fel. Dacă nu pe net, la TOD. Îl convingem noi. L-am surprins pe Horhhe cu a lui soţie iubitoare, una din puţinele persoane de la care nu a primit “ban” şi care a descoperit, dincolo de “vorbe urâte” un om a cărui inimă depăşeşte multe standarde. Să fiţi fericiţi dragilor, iar când veţi face nuntă mare să ştiţi că o să aveţi o grămadă de fotografi.

_DSC9034_

8 comments:

Lorena said...

Reusit portret, felicitari!

TOD said...

Intradevar foarte faini oameni. Ma bucur ca i-am intalnit.
Despre obiectiv insa...mai bine ai gasi pe net, ca a inceput sa-mi placa si mie...MULT! Am prins si dexteritate la rotit manivela, asa ca va fi tot mai folosit.

Monique said...

Foarte reusita fotografie ! Se vede ca ii cunosti bine pe cei doi si ca sunteti prieteni. Te vezi si tu acolo in fotografie , tu cel care i-ai suprins intr-o imbratisare , se vede ca sunt prieteni si aproape de sufletul tau..

pisit said...

Subscriu si ma bucur ca am reusit sa-i cunosc...inainte le admiram munca si imaginatia acum pot sa-i admir si pe ei;marturisesc ca am avut ceva emotii ca vazandu-mi "capodoperele" o sa ma ia la bani marunti si o sa ma intrebe ce caut pe lume dar n-a fost chiar asa ...am cunoscut doi frumosi si tineri visatori...Cat despre fotografie este o mica portita spre sufletul lor comun...foarte frumos

Mihaela.Cojocariu said...

:) mulţumim

Anonymous said...

Pe mine ma lua gandul cum ar arata copilul lor. Cred ca o minune de fata cu un zambet larg. Superba imagine. Felicitari!

davidpostatny said...

Mai bine decat baiat cu barba si mustata :)))
Multumesc Sinziana.

Bieţîvan Ratat said...

Dragostea nu înseamnă a te uita lung unul la celălalt, ci a te uita împreună în aceeaşi direcţie - Antoine de Saint Exupery