Tuesday 2 February 2010

Sweet Little Sixteen…

(cu dedicaţie prietenului nostru Gigi Belu)

 

Anul trecut, prin mai, am fost solicitaţi să facem nişte fotografii pentru albumele de absolvire ale claselor a 8-a de la liceul din localitatea X. Nu ne-am fi înhămat la aşa ceva, însă Ruxandra, mătuşica lui David, e şi ea elevă acolo, iar la reclama care ne-a facut-o nu am putut da înapoi, nedorind să dezamăgim tineretul. Dar,… nu mai seamănă şcoala de acum, cu aia din anii ‘80. Atunci, toate fetele erau îmbrăcate în uniforme albastre, cu cămăşi albe sau bleu, cravată roşie la gât, părul prins regulamentar. Acum? Totul a semănat cu un shooting pentru reviste de modă sau lifestyle, fetele nefiind timide deloc. Au făcut ce au vrut ele în faţa camerelor, fără să intervenim noi cumva. Bineînţeles, muzica nu a lipsit de la şedinţele foto. Vă las să priviţi cum sunt fetele de clasa a 8-a în mileniul trei. Fotografiile nu sunt prelucrate la microscop, ele fiind suportul pentru nişte colaje, de asemenea la modă. Deci, nu vă luaţi de fundal.

 

6 comments:

Monique said...

Clasa 8-a insemana 14 ani din cate stiu... Frumoase fete doar ca par nitel mai mari....

Jeanina Vlad said...

Mult prea mature... la niciuna nu am găsit inocenţa vârstei, toate-şi doresc să arate cât mai dezvoltate şi mai mature. Dar sunt frumoase. Şi pozele, de asemenea.

davidpostatny said...

@Monique, asta daca merg la scoala de la 6 ani. Dar s-a practicat si de la 7 ani, 7 si ceva. Iar la sfarsitul clasei a 8-a sunt aproape de 16 ani unele dintre ele. Si oricum, mi-a placut melodia :)
@Da, Jeanina, s-au schimbat vremurile.

catalina said...

mmm, da, fetele nu au clar varsta psihologica si fizica egala cu cea din buletin. ma abtin de la alte discutii.
dar pozele sunt faine.

Corina said...

Sunt frumoase fotografiile si fetele sunt frumoase, dar cam indraznet imbracate pentru varsta lor :)..daca nu chiar provocatoare ...

dismorfic said...

Gizas..ce debabdada!!! asa imi place!
Parinte, nu pot decat ca sa va multumesc ptr dedicatie, dar, imi e frica sa ma uit prea mult ptr ca ma bat cu fii-miu :)
apoi, scrie "7 ani" parnaie pe sutienul lor.....
noi abia daca apucam sa vedem un chilotel negru de bumbac la fetele de la scoala....cand le punea profesorul de sport(sa ii dea Dumnezeu sanatate) sa fac podul din picioare...
alte timpuri, alte vremuri
aaa, faine si pozele :)