Monday 1 February 2010

Zâna porumbeilor

 


Duminică după-amiază am ieşit la plimbare prin centrul Sibiului. Cu toată trupa. Prin Piaţa Mare, lume destul de multă, porumbei, turişti, copii, o nebunie. Dar degeaba fraţilor se chinuia o armată de oameni înarmaţi cu chifle şi cornuri să atragă înaripatele, pentru că ele nu voiau să se despartă de micuţa din imagine. Nu aş putea preciza ce îi ţinea pe porumbei atât de aproape de ea, încât să nu plece şi la alţii. Să fi fost un corn mai apetisant, ceva arome secrete? Sau dulceaţa mânuţelor ei imprima firmiturilor o atracţie irezistibilă? Nu-i păsa că e fotografiată, ea îşi vedea mai departe de trebuţele ei, cu o seriozitate caracteristică doar copiilor. După un timp, abia reuşi să iasă din grămada de porumbei, îl luă pe tatăl ei de mână şi trecu frumos pe lângă o armată de oameni ce muşcau fără poftă din nişte chifle şi cornuri.

_DSC8174_

7 comments:

Unknown said...

Dragutz text.despre poza..ma mai gindesc.sunt destule elemente acolo aiurea.
Toate bune barosane.

davidpostatny said...

Am schimbat fotografia cuane. Sincer oscilam intre cele doua. Cred ca trebuie sa trag un pui de nani.

TOD said...

Cred ca e mai reusita a doua. Totusi parca nu ilustreaza la fel de bine ideea din text.

catalina said...

frumos moment. daca pot sa-mi permit o parere.. as fi lasat poate mai mult spatiu deasupra (daca mai e de unde), astfel incat ar fi mai evident intr-adevar contrastul dintre dimensiunile zanei si restul decorului...inclusiv multii si supusii porumbei :)

Liliana Lucki said...

Bellísima !!!
Saludo desde Argentina.

Jeanina Vlad said...

Ăla e colţul preferat al porumbeilor din piaţa mare, chiar la colţul primăriei. Gingaşă poză. Îmi place cum zâmbeşte tăticul...

davidpostatny said...

@TOD multzam fain
@Catalina multumesc mult pentru opinie si pentru vizita.
@Jeanina multumesc mult
@Liliana Lucki gracias por su visita y espero que sequira siendo un visitante permanente.